Festivali i 12-të folklorik ndërkombëtar i këngëve dhe valleve

Qendra jonë për kulturë realizoi festivalin folklorik ndërkombëtar të 12-të me radhë të këngëve dhe valleve “Dr. Vladimir Polezhinoski” ky festival u mbajt 3 netë me radhë nga e premtja deri të dielën përpara Qendrës së Kulturës.

Gjatë natës së parë morën pjesë këto grupe:

 • SHKA “Racin” Kërçovë
 • Ansambli “Karshiaka” Shkup
 • Ansambli “Lidhja e Prizrenit” Kosovë
 • SHKA “Njegosh” Cetinje Mali i Zi
 • Qendra Kulturore për fëmijë “Kurbin” Durrës, Shqipëri

Në natën e dytë morën pjesë këto grupe:

 • SHKA “Racin” Kërçovë
 • Grup folkoristësh nga Kërçova
 • SHKA “Akif Yahya” Tearcë, Tetovë
 • SHKA “Njegosh” Cetinje, Mali i Zi
 • SHKA “Xheladin Zeqiri” Tetovë
 • FANPT “Toplika” Goce Delçev, Bullgari

Në natën e tretë morën pjesë këto grupe:

 • SHKA “Racin” Kërçovë
 • SHKA “Mladost” Kërçovë
 • SHKA “Njegosh” Cetinje, Mali i Zi
 • Ansambli “Ljiljan” Shkup
 • SHKA “Biser” Kërçovë
 • FANPT “Toplika” Goce Delçev, Bullgari

Foto album:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1180010512178117&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1180023762176792&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1180030615509440&type=3

Video live:

https://fb.watch/arZkrgP-Vz/

https://fb.watch/arZjtRkcxT/

https://fb.watch/arZhHK0bK1/

https://fb.watch/arZgJonZfO/

https://fb.watch/arZ5K4KD03/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.