Aktivitet nga “Shoqata Kulturore Kërçova-Zvicër”

Shoqata Kulturore Kërçova në Zvicër është organizim i krijuar me vetë vullnetin e lirë të bashkë atdhetarëve nga Kërçova që jetojnë në Konfederatën Zvicerane, është shoqatë joqeveritare dhe jopartiake me karakter social, humanitar dhe kulturor, që mbështetet në parimet Demokratike Kushtetuese, mbi ligjet e Konfederatës Zvicerane dhe Normat Ndërkombëtare të së Drejtës.

Më datë 26.07.2019 në Qendrën e Kulturës ”Koço Racin”-Kërçovë kjo shoqatë organizoj aktivitet kulturor me valle dhe këngë popullore në mbështetje të Qendrës për Kulturë-Kërçovë.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1194795340699634/

Video live:

https://fb.watch/arZ5f90ngR/

https://fb.watch/arZ5K4KD03/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.