Уметничка програма со ученици од ОУ „Санде Штерјоски“ – Кичево

Учениците од ОУ „Санде Штерјоски" реализираа богата уметничка програма со рецитали, песни за деца а исто така младите актери ја одиграа претставата од познатата приказна за Снежана и седумте џуџиња.

Програмата се реализираше согласно протоколите на Министерството за култура издаден од здравствената комисија за заштита од Ковид-19.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.