Театарска претстава “Обвинет”

Во Центарот за култура Кичево се одржа театарската претстава „Обвинет“, претстава што ја донесе Уметничкото друштво „Арнел продакшен“ претставена од Сенад Абдули, кој исто така беше и режисер на претставата.

Претставата се одржa според протоколот на Министерството за култура издаден од здравствената комисија за заштита од Ковид 19. Носењето маска и одржувањето на физичка оддалеченост беше задолжително.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.