Меѓународна поетска средба „Илирска божица Тана“

Клубот на албанские  писатели „Пенестија“ Кичево во Центарот за култура одржа меѓународна поетска средба, поддржана од Министерството за култура на РСМ.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *