Kонцерт “Дојдете да пееме заедно” – 3 Мускетари

Во Центарот за култура „Кочо Рацин„ се одржи концерт што ќе се памти долго време, три големи имиња на албанската музика, специјални за нивниот стил, начинот на нивната блискот и љубовта што им ја даваат на нивните обожаватели.

Тројцата мускетари ја враќаат историјата на албанскиот рок музика која историја не може да се замисли без звукот, стилот и талентот на трите легенди на модерната албанска музика. Александар Ѓока, Редон Макаши и Елтон Деда кои доаѓаат во Центарот за култура во Кичево за да ги донесат своите хит песни во една вечер полна со возбуда и адреналин.

Сите обожаватели на нивната музика ќе уживаат меѓусебно во живо со рок музика, бидејќи концертниот репертоар ќе биде разновиден.

Гости на овој концерт беа Нита Речи, Јетмир Мехмеди и Пелумб Ќерими.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *