Кинопроекција на филмот „The death of Stalin“

Филмот во режија на Армандо Јанучи, е сатира за борбата за власт во Москва по смртта на советскиот диктатор Јосиф Сталин во 1953 година. Многу од главните ликови се вистински историски личности.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.