Kинопроекција на анимиран филм за деца – “Кариран Нинџа“

Приказната е за Алекс, ученик кој добива нинџа кукла од неговиот чичко Стјуарт по патувањето во Тајланд.

Алекс наскоро сфаќа дека чудната шарена кукла со копчиња неместо очи е всушност жива и може да му помогне да се заштити од насилниците на училиште. Меѓутоа, кога Алекс одлучува да возврати на услугата, тој открива дека нинџа куклата е опседната и дека тој има мисија да ја одмазди.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.