Традиционален велигденски концерт

НУ Центар за култура “Кочо Рацин” организираше ТРАДИЦИОНАЛЕН ВЕЛИГДЕНСКИ КОНЦЕРТ.

НУ Центар за култура „Кочо Рацин “ со КУД „Рацин“ со македонско оро и македонска песна го прослави најголемиот христијански празник Велигден.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.