Промоција на збирка поезија “Здобол во злодоба”

Огромна чест и задоволство претставува најавата на овој настан на промоција на збирката поезија „Здобол во злодоба“.
Кристина Павлеска ја напиша, а издавачка куќа ВОСТОК од Битола ја реализираше книгата.
Заедно да го поддржиме ширењето на културата, националната библиотека, јазикот и уметноста.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.