Драмска претстава “Леле Бабата”

Црвен крст на Република Македонија во Општинска организација Кичево беше одржана хуманитарна претстава составена од волонтери и ПХВ Младинци, кој со својата енергија и ентузијазам успеаа да направат нешто, кое подолго време го немаше во нашиот град.

Актерска екипа:
Војче: Стефан Кушевски
Мите: Петар Настески
Боби: Дејан Китаноски
Мелани: Донатела Велјаноска
Катерина: Евгенија Настеска
Валери: Искра Настеска
Ирена: Евгенија Крстеска
Моника: Симона Штерјоска
Мајката: Катерина Спироска
Таткото: Вејсел Вејселоски
Геги: Саше Цветаноски
Бруцош: Игор Настески
Инструкторка по танц: Ана Марија Мицковска
Попот: Христијан Славкоски

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.