Koncert TRIO

Në INQK “Koço Racin”- Kërçovë më datë 14.10.2020 u mbajtë koncerti TRIO.

Me tre instrumentistët:

Shkëlzen Baftiari – Piano

Shkëlzen Pajaziti – Violinë

Jetmir Mehmedi – Kitarë

Gjatë këtij koncerti u realizua një program i pasur artistik ku u interpretuan vepra të ndryshme nga kompozitorë të huaj dhe shqipëtarë:

1. Ch.W.Gluk

2.F.Kreisler

3.V.Mont

4.A.Piazolla

5.M.Moszkovski

6.P.Gaci

7.A.Krajka

8. R.Mulliqi

Koncerti u mbajt  sipas protokolleve nga Ministria e kulturës e dhënë nga komisioni shëndetësor për mbrojte nga Covid-19 ku edhe numri i vizitorëve ishte i kufizuar dhe ky numër arriti deri në 30 vizitorë.

Mbajtja e maskës dhe mbajtja e distancës ishte e obligueshme!

Photo album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1581564815356016/

Video:

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/2531305720500932/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/828343371310346/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.