Ekspozitë pikturash “Vizione të fëmijërisë”

Më datë 25 shtator me fillim në ora 19:00  në foaen e Qendrës për kulturë “Koço Racin” u mbajt ekspozitë pikturash “Vizione të fëmijërisë” nga artisti  Goran Boev.

Ekspozita u mbajt sipas protokolleve nga Ministria e kulturës e dhën nga komisia e shëndetësisë për mbrojtje nga Covid-19. Mbajtja e maskës dhe distancës ishte e domosdoshme.

Boevi është një qenie kreative, ai është prezentues i një gjenerate të re që sjell risi në art.

Në fotografitë e ekspozitës “Vizione të fëmijërisë” paraqiten mace, qen, dritare, lule, fëmijë…

Artisti thotë se punimet janë portret të një kohe të kaluar, të fëmijërisë së tij.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1563527443826420/

Video live:

https://fb.watch/a4dtfMdHO1/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.