Vizitë nga nxënësit e shkollës fillore “Jonus Emre

Nxënësit e shkollës fillore “Jonus Emre” të fshatit Lisiçan dhe komunës së Pllasnicës vizituan bibliotekën “Koço Racin” Kërçovë

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.