Vizitë nga fëmijët e çerdhes së qytetit

Fëmijët e çerdhes së qytetit “Olga Miceska” vizituan bibliotekën dhe Qendrën e kulturës së Kërçovës.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.