Dita e alfabetit shqip

Me rastin e ditës së alfabetit shqip në Qendrën tonë më 22.11.2019 u mbajt manifestim ashtu si vitin e kaluar.

Manifestimin e filloi gjimnazi i shkollës së mesme “Drita”
Mysafirë nderi kishim Shoqërinë AKS nga Librazhdi.

Programi ishte i pasuruar me shumë pika muzikore dhe poezi të:
SHFQ “Sande Shterjoski” Kërçovë
SHFQ “Milto Gurra” Garanë
SHFQ “Rexhë Rushit Zajazi”
SHF “Gjergj Kastrioti Skëndërbeu” Sërbicë
SHF “Faik Konica” Greshnicë
SHF “Naim Frashëri” Jagoll; Tuhin
Shkolla e mesme e muzikës Tetovë me në krye solistin Jetmir Mehmedi u prezantua me këto pika:
Lenart Kurtishi- Romancë
Sidrit Haliti- valsi nga kompozitori Rafet Rudi
Benjamin Menga- violinë me pikën o vendi im
Sidrit Haliti- Kitarë me pikën vajta kalova
Trioja Benjamin Menga (violnë)
Abdulla Xhaferri (klarinet)
Grupi i baletit nga Kërçova e udhëhequr nga Marsela Adili.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/photos/a.1298242293688271/1298243130354854/?type=3

Live streaming:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1289023711276796&id=989652581213912

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/2533717753620827/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/413024179575036/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/484139322451605/

https://www.facebook.com/989652581213912/videos/2603272906567613/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.