Литературен час во библиотеката “Кочо Рацин”

Литературен час од страна на учениците од ОСУ “Дрита” предводена од професор Лирие Асани со читање на поезија од познат автор Фатос Арапи

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.