Саем на книгата 2019

Во Кичево од 21 – 23 јуни, Новиот Акропол во соработка со Центарот за култура и со подршка на Општина Кичево го одржа саемот на книгата со овие учесници :

 • Нику
 • Феникс
 • Фан Ноли
 • Нобел
 • Логос-А
 • Зенит
 • Фондација АСР
 • НУН
 • Фуркан ИСМ
 • Култура МК
 • Новиот Акропол

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.