Промоција на книгата-роман “Растажниот Јули” од Ремзи Мурати

Во Центарот за кулутра- Кичево беше промовирана книгата “Промоција на книгата-роман “Растажниот Јули” од Ремзи Мурати” од авторот Ремзи Мурати, поддржана од Министерството за култура на Република Северна Македонија.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.