Литературна средба “Поетски ѕвезди 2019” ЛК “Китка”

По повод на 8-ми Март Меѓународен ден на жената, Клубот Китка од Кичево, во соработка со КЦ “Кочо Рацин” – Кичево, по третпат ги организира книжевните состаноци “Поетски ѕвезди 2019”.

Во поетското читање со своите поетски дела,тие ја изразија темата: љубов, жена, мајка напишани и рецитирани од разни автори.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.