Претстава за деца “Рибарот и златната рипка пловат до Лапонија“

Оваа претстава е направена за најубавата публика – децата. Претставата “Рибарот и златната рипка пловат до Лапонија“ раскажува за желбата да се биде поинаков, истовремено раскажува за алчноста и покорноста, за да поентата ја извлече во добрата мисла на главните ликови во претставата на радост на сите. Дедо Мраз и неговата екипа се овде да дадат прилог кон свечениот момент, посветен на радоста која ја носат Новогодишните и Божиќните празници. Претставата е прилагодена на деца/ученици од прво до петто одделение основно училиште.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.