Концерт “Со нашите мотиви”

Во рамките на ноемвриските празници се одржи и концертот “Со нашите мотиви”, каде што фолклорниот арт со современиот беа комбинирани, со пеачка Нита Речи и групата Куинтет: Јетмир Мехмеди- гитара, Арбер Тахири- виолина, Динко Стипчанив- дупло басс, Вулнет Незири- пиано и Деан Апостолски-друмс.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.