Ден на Албанска Азбука

Во нашиот Центар за култура се одбележи денот на албанската азбука, овој проект беше финансиран од Министерството за култура и организиран од нашиот Центар за култура, на кој присуствуваа основните училишта, средното училиште Дрита и гостите од Културниот центар Драч и “Дед Ѓо Лули “од Тузи, Црна Гора.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.