Koncert festiv “Mbrëmje Bajrami”

Më datë 23.07.2021 me fillim në ora 18:00 në Qendrën e kulturës “Koço Racin” Kërçovë u mbajtë koncerti festiv “Mbrëmje Bajrami“ projekt nga programa vjetore financuar nga Ministria e kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe mbështetur nga Muftinia e Kërçovës.

Programi ishte i begatuar edhe me recitime emocionet e së cilave  na i përcollën aktorët Arsim Fazlija, Afërdita Nuhiji, Rrahim Ramadani dhe Arben Rasimi, ndërsa orkestra ishte në përbërje nga:Era Azemi-Vokal, Arber Tahiri -Violinë, Vullnet Neziri- Piano, Jetmir Mehmedi-Kitarë, Dejan Apostolovski- Prekusione.

Koncerti u mbajt  sipas protokolleve nga Ministria e kulurës e dhënë nga komisioni shëndetësor për mbrojte nga Covid-19 ku edhe numri i vizitorëve ishte i kufizuar dhe ky numër arriti deri në 35 vizitorë. Mbajtja e maskës dhe mbajtja e distancës ishte e obligueshme !

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1793005587545270/

Video live :

https://fb.watch/a4akXalnTf/

https://fb.watch/a4ajC8iV5A/

https://fb.watch/a4aiZJ0_Xo/

https://fb.watch/a4aikrGv6r/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.