Siguria në internet – rreziqet dhe 5 kurthe që duhen shmangur

Të premten më datë 18.10.2019 në sallën e vogël në Qendrën e kulturës “Koço Racin” Kërçovë u mbajt ligjëratë lidhur me sigurinë në internet- rreziqet dhe kurthet që mund të hasim gjatë përdorimit të internetit.

Ligjërata u mbajt në dygjuhësi në gjuhën maqedonase dhe në gjuhën shqipe.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.