Ekspozitë – “Didymus” nga Аleksandra Аceska

Ekspozita me titull DIDYMUS është projekti i dytë i pavarur i autorit.

“… Unë u thashë atyre:

“Kur ju bëni një prej tyre, kur e bëni të brendshmin si të jashtmin dhe të jashtmin si të brendshmin, të sipërmin si të poshtmin, dhe kur mashkull dhe femra të jenë një, në mënyrë që meshkujt të mos jenë meshkuj, as më pak gruaja të mos jetë grua, kur të dy sytë do të shohin një dhe të dy duart do të jenë si një, dy këmbët si një, pamja në një vend do të jetë vetë imazhi, atëherë ju do të hyni (në mbretërinë) “.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.