Shfaqja teatrale ”GRATË”


Rolet në shfaqjen ”Gratë” me regjisor Qëndrim Rijani i luanin aktoret: Teuta Ajdini Jegeni, Drita Kaba Karaga, Amernis Nokshiqi, Vjollca Bekteshi Hamiti, Aida Alidemi, Xaka Jonuzi Çeliku, Linda Saiti dhe Aida Elezi.

Shfaqja trajton problemet e dashurisë, urrejtjes, tradhtisë, dhe incestit.

Gratë e shfaqjes dhe gratë e përditshmërisë pos këtyre problemeve përballen edhe me një mori problemesh, të cilat do të sjellin vorbullën e botës femërore shqiptare që do të shkaktohet nga rryma e vetme e jetës femërore, liria.

Shfaqja ”Gratë” ka të bëjë me barazinë gjinore, me vetëbesimin e femrës dhe vetëvlerësimin e saj.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1127352170777285/

Video live:

https://fb.watch/as_DsUYLmx/

https://fb.watch/as_F2YNCBn/

https://fb.watch/as_FAqHSHy/

https://fb.watch/as_I6a2ijb/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.