Category: Dramë

Shfaqja teatrale për fëmijë ”Përralla Postare” nga Teatri i Fëmijëve Çair.

“Përralla postare” është premiera e parë e Institucionit Lokal Publik Teatri për fëmijë Çair.
Si që ka përralla për mbretër e princër, për hajdutë e magjistarë, përse nuk ka përralla për postierë dhe shkurtabiqë postarë që shpërndajnë letra, vendosin pulla postare dhe luajnë letra në kohë të lirë. Ndërsa kur janë të uritur, hanë shirita telegrafik në vend të makaronave dhe në vend të vajit, përdorin ngjitëse postare.

Continue reading…
0