Koncert “Përrallë në një natë dimri”

Orkestra kamertale e të rinjve realizoi koncert të muzikës klasike.

Aktiviteti kulturor u mbajt në Pallatin e Kulturës së Kërçovës nga Orkestra kamertale e të rinjve të Tetovës e udhëhequr nga dirigjentja Agona Çupi, me solist Ismet Veseli, orkestra ishte e përbërë nga:

1. Andrej Gjorgjeski
2. Marija Jançuleska
3. Arbër Tahiri
4. Dragana Markoviç
5. Darko Grozdanovski
6. Pamela Velkova
7. Syhana Reçi
8. Diana Mircevska
9. Bojan Eftimov
10. Stefan Kotevski
11. Anesa Zajazi
12. Ivan Micevski
13. Verica Ajtovska
14. Kristina Stojanovska
15. Enis Alji
16. Zoran Pavlovski

Në këtë koncert u interpretuan këto pika muzikore:
1. Silent Night
2. Simfonija në G mayhor – Antonio Vivaldi
3. Serenade-Gabriel Pierne
4. Per la gloria d’adoravi – Giovanni Battista Bononcini (Solist:Ismet Vejseli)
5. Romancë në C mazhor – Jean Sibelius
6. Dance of the flowers – P.I.Tchaikovsky
7. Kur më vjen burri nga stani – Kristo Kono
8. Teka – Dragan Shuplevski
9. Këngë moj buçit në male – Arr.Vullnet Neziri

Koncerti u realizua nga Qendra e Kulturës – Kërçovë me sponsor gjeneral Komuna e Kërçovës dhe sponsorë tjerë: Salloni i Dasmave Shqiponja, Restorant Gara, Restorant Arabella, Restorant Lindi, Pizzeria Roma, Vintage Cafe, Poliklinika Era Medika, AS-Senjak, Unimak 95, Ve-Ve.

Foto album:

https://www.facebook.com/989652581213912/posts/1070918506420652/

Video live:

https://fb.watch/as-aFJyzqW/

https://fb.watch/as-b7zmkOh/

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.