Ekspozitë “Ornamente muzikore” nga Emil Soleski

Në Qendrën e kulturës “Koço Racin” Kërçovë artisti Emil Soleski realizoi ekspozitën “ornamente muzikore”

Guri dhe flaka si një simbol i përjetësisë lëvizin kohërat për të kuptuar përfundimisht se sa të vegjël jemi para kalimit të momentit, krahasuar me rrjedhën e pafundme të tingullit të gurit dhe flakës.
Këtë herë Soleski prezanton veten me një dimension të ri, një ndërthurje muzike dhe guri, një përzierje të tingullit dhe frakturës, të shndërruar në forma që i ngjajnë instrumenteve muzikore.

You may also like...

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.