Изложба “Стимулирај ги сетилата” од Елита Алити

На 27.01.2022 се одржи изложбата “Стимулирај ги сетилата” од Елита Алити, која беше наменета за слепите лица.

Изложбата беше придружена со звуци на пијано од пијанистот Колос Цури. Ова изложба беше организирана од Центарот за култура “Кочо Рацин” Кичево истата се одржи во галеријата на Центарот, и имаше доволно посетеност почитувајќи ги мерките за заштита од Ковид-19.

https://www.facebook.com/events/228731372781688/

https://www.facebook.com/events/2761877337440174/

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.