Оперска ноќ – концерт на Полина Тасева

На 17.11.2021 г. во големата сала на Центарот за култура „Кочо Рацин“ – Кичево со почеток од 19 часот се одржa концерт на Полина Тасева со наслов „Оперска ноќ“.


Учесници:

Полина Тасева – сопран
Андреј Наунов – уметнички соработник
Јане Дунимаглоски – специјален гостин

https://fb.me/e/2KBdv6i87

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=303390253916124&set=a.932862674302209

https://fb.watch/9BWzMqCoAl/

https://fb.watch/9BWBGPrzNp/

https://fb.watch/9BWErG7VfB/

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.