Изложба „Старите градби во Кичево“ – Енвер Селими

На 7 октомври во 17:00 часот во фоајето на Центарот за култура „Кочо Рацин“ Кичево се одржа изложбата „Стари градби во Кичево“ од сликарот Енвер Селими.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.