Безконцептуален СТЕНД АП со СЕМИР ГИЦИЌ Гостин: Ивана Наскова

БЕЗКОНЦЕПТУАЛЕН СТЕНД АП СО СЕМИР ГИЦИЌ
*Специјален гостин: Ивана Наскова

„Списокот на неподносливите сорти на луѓето“ е тема во неговата нова безконцептуална стенд-ап комедија.
Семир Гициќ, можеби, ни кажува дека само во лудилото постои систем, дека секој апсурд е пологичен од реалноста во која живееме, која се менува од час во час, многу ретко според правилата на здравиот разум. Кога човек ќе помисли дека нешто се завршило, дури тогаш започнува, кога верува дека разбрал, дури тогаш е измамен, по којзнае којпат.
Во неговите настапи нема вицеви, ефтини метафори, пеење, играње и друго трошење на време за бадијала.Студирал Академија за театарски и филмски уметности, а дипломирал на Катедрата за глума.
Семир Гичиќ е автор на популарните комедии:
“Внимавај со кого спиеш” I и II дел,
“Чекајќи го министерот”,
“Имаме дојава”,
“Пинокио ​​за возрасни”,
“КВДП”,
“Дежа Ву” и тн…
„Пазарски приказни“ е авторска ТВ серија на Семир Гичиќ, во која тој беше водител.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.