Посета по повод ДЕТСКА НЕДЕЛА

Посета на децата од градинка “Олга Мицеска”во библиотека и Центарот за Култура “Кочо Рацин” по повод детската недела.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.