Посета на библиотеката од учениците на ООУ “Јонус Емре

Посета на библиотеката “Кочо Рацин” од страна на учениците од ООУ “Јонус Емре” с.Лисичани о.Пласница

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *