Театарска представа „Култура во секој агол“ музика, изложба и поезија

Во Центарот за култура беше организирана дводневна манифестација „Култура во секој агол“, во која беа опфатени театарски претстави, изложби, музика и поезија. На 15.11.2019 година во театарската претстава „Зоолошка приказна“ беше во режија на Гент Чајани и актери: Рахим Рамадани, Берат Махмути, Гранит Вела.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *