Промоција на книга на Викторија Алексоска

Во Центарот за култура се одржии промоцијата на книгата од Викторија Алексоска насловена „Кичевската нахија според извори на османски јазик (XV-XVII век)“.

Рецензенти:
М-р Неџад Мехмедовиќ, асистент-истражувач во Институт за национална историја Скопје

Оливера Ширговска, претседател на литратурниот клуб од Кичево

Парите од продажбата на книгата беа донирани во хуманитарни цели.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.