Кинопроекција на филмот „You were never really here“

Кинопроекција на филмот „You were never really here“ во Центар за култура „Кочо Рацин“,

Кратка содржина:
Трауматизиран ветеран, кој не се плашеше од насилство, ги следи исчезнатите девојчиња за живот. Кога работата се врти надвор од контрола, кошмарите на Jо го прегазиле бидејќи се открива заговор дека доведува до негово патување по смртта или негово будење.
Режија: Лин Ремзи

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.