Изложба на млади кичевски сликари

Во Центарот за култура „Кочо Рацин“ – Кичево, во рамките на активноста „Култура во секој агол“ се одржа изложба на млади кичевски сликари кои ги прикажаа своите уметнички дела.

Уметници што присуствуваа:Селиме Османи, Бенита Џелили, Мазламе Салиу, Линдита Балажи, Валдете Ибиши.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.