Интернет- безбедноста- ризици и 5 стапици што треба да се избегнат

Здружението за развој на младите организираше предавање на тема „Интернет-безбедноста – ризици и 5 стапици што треба да се избегнат“ што се одржа на албански и македонски јазик.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.