Изложба на учениците од “LuluArtStudio”

Во Ликовната галерија од Центарот за култура „Кочо Рацин“ се одржа изложбата на учениците од LuluArtStudio, предводена од Лулзиме Османи.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.