Манифестација за Омер Калеши за доделувањето на наградата за хуманост Мајка Тереза

Овој настан беше организиран од “ArTact-Us” во соработка со НУ Центар за култура „Кочо Рацин“ – Кичево.

По повод доделувањето на државната награда за хуманост Мајка Тереза за светски познатиот уметник Омер Калеши.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.