Филмскиот фестивал “Ѓифон патува”

Во Центарот за култура- Кичево се одржа филмскиот фестивал “Ѓифон Патува.

За време на овој фестивал, младите гледаа филмови, разговараа и учествуваа во креативни работилници.

You may also like...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *